rovecom

AssortimentBloemenhoes

Een verpakking heeft niet voor iedereen dezelfde functie. Vandaar dat ons assortiment verpakkingsmaterialen zeer uitgebreid is. Doordat wij vanuit het verleden gespecialiseerd waren in bloemisterijverpakking zoals folie, hoezen en inpakpapier, hebben wij ook een ruime sortering bloemisterijartikelen.Florette graftakhouder

Onder bloemisterijartikelen verstaan wij alle artikelen die de bloemist nodig heeft om zijn bloemen zo goed mogelijk aan de klant te presenteren. Dit betreft dan onder andere binddraad, steekschuim, corsagemagneten en bloemenvoeding.Draagtassen

Iedere detaillist wil graag dat zijn producten ook na de verkoop op een goede manier vervoerd worden. Daarom heeft HGV Verpakking een ruime keus in draagtassen. Er zijn vele soorten producten en daarom ook vele soorten draagtassen.

Een cadeau wordt nog mooier met een cadeauverpakking. Vandaar dat u bij HGV Verpakking naast een grote collectie cadeaupapier terecht kunt voor luxe draagtassen, lint, etiketten en strikken.

Wijnflesdoos + Kist

Ook na de feestdagen is HGV Verpakking uw ideale partner als het gaat om de levering van mandwerk, wijnflestassen en wijnflesdozen.

Wilt u iets verzenden dat goed ingepakt moet worden? Dan kunt u bij HGV Verpakking terecht voor de doos, het opvulmiddel en de tape.

MenustandaardNaast alle verpakking bieden wij ook een volledig assortiment winkelmateriaal aan. Als u op zoek bent naar prijstangen, een stoepbord, folderbakjes, kassarollen of aanbiedingsbanieren kunt u deze allemaal bestellen uit onze online catalogus.