rovecom

Bloemisterij

Van oorsprong is HGV Verpakking een specialist in verpakkingsmaterialen en toebehoren voor de bloemisterijen. Hoewel wij inmiddels een breder assortiment hebben, heeft de bloemFolie op rolist nog steeds baat bij de expertise die wij in de loop der jaren hebben opgebouwd.

U bent zuinig op de bloemen en planten in uw winkel en u wilt ook dat uw klant hier nog lang van kan genieten? Dan hebben wij voor u bloemenhoezen, folie en inpakpapier. U kunt hierbij kiezen uit diverse dessins en verschillende maten.Button Zwapak1

 

Door onze expertise kunnen wij voor Noord-Nederland ook het totale assortiment van Zwapak leveren. Voor een overzicht van het assortiment van Zwapak kunt u op de button hiernaast klikken.

Daarnaast bieden wij een ruime hoeveelheid aanverwante artikelen. Hierbij kunt u denken aan Oasis steekschuim in diverse maten en soorten, krammen, wikkeldraad en winkelvazen.

SchillemandOnze ruime collectie mandwerk bestaat onder andere uit salim-, wilgentenen- en zeegrasmanden. Iedere soort hebben wij in verschillende afmetingen.

Wij hebben speciaal voor corsages, corsagemagneten. Geen speldegaatjes meer in nieuwe trouwkleding maar de corsages worden eenvoudigweg op zijn plek gehouden door 2 magneten. 

HGV Verpakking heeft voor u ook een voorbehandelingsmiddel om de duurzaamheid van de bloemen te vergroten. Dit is verkrijgbaar in vaten van 25 en 100 liter.